منتشر شد – هفته نامه بلوگ گفتگوهای زندان

منتشر شد – هفته نامه بلوگ گفتگوهای زندان

به یاد رفیق سلیم صابرنیا، بهروز جلیلیان
به یاد رفیق سلیم صابرنیا از رفقای مسئول تشکیلات ارومیه، سازمان پیکار در راه آزادی طبقه کارگر و پیشمرگه كومله سلیم صابرنیا در سال 1338 در خانواده ای نیمه مرفه و آذری زبان در روستای کایر در منطقه مرگور ارومیه متولد شد. او تحصیلات ابتدایی را در روستای کایر تمام کرد و در شهر ارومیه ادامه تحصیل داد و در …

Read more.


خاطرات یک شکنجه گر
ـ«خاطرات یک شکنجه گر» – (قسمت هشتم)ـ
خاطرات یک شکنجه گر تصور می کردم که دیگر هرگز قادر به شکنجه نخواهم بود روحیه ام را از دست داده بودم، دیگر تمایلی به غذا نداشتم، روز به روز بر تعداد سیگارهایم اضافه می شد هر روز رنجورتر و لاغر تر می شدم، با خود فکر می کردم هیچ گاه نتوانسته بودم هم چون مردان دیگر خواسته های همسرم …

Read more.


در دفاع ازمارکسیسم، نشریه بررسیمارکسیستی شماره سوم
در دفاع از مارکسيزم، نشريه بررسی مارکسيستی شماره سوم منتشر شد
کتاب در دفاع از مارکسیزم، نشریه بررسی مارکسیستی، شماره،3 – دی ماه 1395 ، ناشر: طلیعه / گفتگوهای زندان، طرح روی جلد: منوچهر منتشر شد. شماره سوم در دفاع از مارکسیسم شامل مطالب و مقالات زیر می باشد:ـ ـ «تئوری انتقادی : یک بررسی انتقادی “چپ نو”»، «آلن بدیو: از اسطوره تا واقعیت»، «دانیل بن سعید : یادداشتی بر زندگی …

Read more.


به یاد آذرو نسرین، هادی خرسندی – درسوگ آتش سوزی اخیر تهران

تُف بر شما و مرکز آتش نشانِ تان توی سر شما بخورد نردبانِ تان گر نردبانِ تان نشده باز، لااقلّ ای کاش هم که باز نمیشد دهانِ تان آتش به جان آذر و نسرین شما زدید با لِک و لِکِ نیروی آتش نشانِ تان آویخت شصت ساله زن از نرده های داغ در انتظار مقدم یاری رسانِ تان حالا دوقورت …

Read more.


طرح ازگفتگوهای زندان
دیالکتیک، ماتریالیسم و نظریه شناخت، روی باسکار، برگردان: مانیا بهروزی
یادداشت مترجم الف) درباره‌ی متن حاضر: متن پیش رو ترجمه‌ی فصل هفتم کتاب «بازیابی واقعیت» (باسکار، ۲۰۱۱ ،۱۹۸۹) است و شامل سه‌ زیرفصل است: دیالکتیک؛ ماتریالیسم؛ و نظریه‌ی شناخت. برای آشنایی با جایگاه و پیشینه‌‌ی این مقاله در بافتار کلی اندیشه‌ی روی باسکار و آثار انتشاریافته از وی، به پیش‌گفتار ویراست دوم کتاب یادشده رجوع می‌کنیم. در فراز آغازین پیش‌گفتار، …

Read more.


طرح ازگفتگوهای زندان
مارکسیسم‌ها و نقد / کمال خسروی
چون در اين نوشته قصد دارم به «ماركسيسم» بپردازم عجالتاً منظورم از اصطلاحات يا كلماتی مثل «ماركسيسم» يا «ماركسيست» همان معنی كمابيش ناروشن يا معانی گوناگونی است كه با شنيدن يا خواندن اين كلمات به ذهن متبادر می‌شود. به‌عبارت ديگر ماركس و كسانی كه خود را «ماركسيست» ناميده‌اند، سخنانی گفته‌اند يا اعمالی انجام داده‌اند كه به كلماتی چون «ماركسيسم» و …

Read more.


طرح ازگفتگوهای زندان
معادلات و تناقضات پراکسیس گفت‌وگوی پروبلماتیکا با کمال خسروی (بخش دوم)ـ
کمال خسروی: بله. مدتی این مثنوی تأخیر شد. خوشحالم که می‌توانیم گفتگویمان را دنبال کنیم. پروبلماتیکا: مارکس در «هجدهم برومر لوئی بناپارت» نوشت: «انسان‌ها خود تاریخ خود را می‌سازند اما آنگونه که خود می‌خواهند و نه در شرایطی که خود برگزیده‌اند». به تعبیری، مارکس مسئله‌ی عاملیت انسانی و پراکسیس برسازنده‌ی انسان‌ها را می‌پذیرد اما بلافاصله آن را تعین‌یافته به دست …

Read more.


پورانبازرگان و تراب حق شناس
مراسم به مناسبت دهمین سالگرد درگذشت پوران بازرگان و اولین سالگرد درگذشت تراب حق‌شناس
مراسم به مناسبت دهمین سالگرد درگذشت پوران بازرگان و اولین سالگرد درگذشت تراب حق‌شناس ساعت۱۹….۱۸ فوریه۲۰۱۷.پاریس کتابفروشی مقاومت پوران بازرگان و تراب حق شناس

Read more.


روایت دل«موقعیت اولینحمله مسلحانه به خاوران»ملوک صفائیان
روایت دل«موقعیت اولین حمله مسلحانه به خاوران» ملوک صفائیان
«موقعیت واولین حمله ی مسلحانه به خاوران» گوشه ای از خاطرات مادران خاوران دهه شصت خاوران قلب تپنده تاریخ تو زنده ای به همت ایستادگی مادران و خانواده های خاوران در برابر سرکوب عنان گسیخته حاکمان زور و سرمایه .داغ از دست دادن برادرم من وخانواده ام را برآن می داشت هر چه بیشتر بر مزارش برویم ، بنابراین هر …

Read more.